Makacs

Makacs. (Mokkie)

Makacs

De officiële stamboeknaam is Marosmenti Akácos Makacs.

Makacs is geboren augustus 2009 en we hebben hem in de eerste week van september 2009 persoonlijk gehaald uit Hongarije van Komondor fokker Vadlövő Gyula van de Marosmenti Akácos Kennel  in Makó in Hongarije. 1500 km heen en 1500 km terug. Makacs is een lieve scheet van een hond. Hij mag het liefst bij ons zijn en gaat als het even kan op je voeten liggen of tegen je aan. Hij geniet in huis, in de tuin en van de dagelijkse wandelingen door het bos.

De gehele welpentijd door heeft hij ‘s-nachts in huis helaas erg veel kapot gemaakt. Het gaat nu wat beter. Ontelbare stukken plastic, kabel, hout, schroeven, gedeeltes van mijn computermuis, stukken leer van de bank en stenen kwamen er allamaal er weer aan de achterkant uit.

Makacs gaat goed met andere honden om zolang zij hem maar niet aanvallen. Hij is zeer waakzaam en erg beschermend. Wij houden erg veel van hem.

Vader van Makacs.
Szénáspusztai Lázár, vader van Makacs
De vader van Makacs is Szénáspusztai Lázár van de kennel van de Szénáspusztai kennel.

 

Moeder van Makacs.
Marosmenti Akácos Iringo

De moeder van Makacs is Marosmenti Akácos Iringó van de kennel van fokker Vadlövő Gyula van de Marosmenti Akácos Kennel in Makó in Hongarije.

 

Beginpagina » Makacs » Hondjes » Hondjes
makacsjarig.jpg
komondorpup2.jpg
komondorpup3.jpg
makacs_wordt_twee.jpg
makacs01.jpg
makacsjarig.jpg
komondorpup2.jpg
komondorpup3.jpg
makacs_wordt_twee.jpg
makacs01.jpg
makacsjarig.jpg
komondorpup2.jpg

 

Een leuk informatief engels filmpje over Komondors.

Onze beestjes